Massages in Apeldoorn van hoge kwaliteit

massage

Het is in het drukke leven dat we leiden, erg belangrijk om onze aandacht voor het lichaam niet te verliezen. Toch is dit iets wat vaak gebeurt. Daarom is het goed om regelmatig even te genieten van een moment voor uzelf. Zeker wanneer u zich vermoeid of gespannen voelt. Of wanneer u bijvoorbeeld last heeft van pijnlijke spieren. In mijn praktijk in Apeldoorn geef ik massages die zowel geestelijk als lichamelijk veel voor u kunnen betekenen.

Meer dan ontspanning
In mijn praktijk in Apeldoorn kunt u de massage kiezen die het best aansluit op uw wensen. Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten massages, waarbij elke soort op zijn eigen manier een positieve bijdrage kan leveren aan uw mentale en/of fysieke gesteldheid. De ontspanningsmassage is een lichaamsmassage, waarmee met zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties, de spierspanning wordt verminderd. De massage van de huid levert daarnaast een betere doorbloeding op, wat goed kan werken tegen cellulitis. Maar ook de lymfestroom, stofwisseling en vochthuishouding kunnen positief worden beïnvloed. Naast een ontspannen gevoel, leidt de massage in zekere zin ook tot een toename van uw energie. De massage is ontspannend voor zowel lichaam als geest.

Thaise voet- en beenmassage
Bij een thaise voet- en beenmassage worden deze delen van het lichaam met verschillende strijkingen, knedingen en met behulp van drukpuntmassage, vrij stevig gestimuleerd. Soms wordt hierbij ook gebruik gemaakt van voetstokjes, zodat reflexpunten nog effectiever gestimuleerd kunnen worden. De massage heeft zowel een ontspannende, als vitaliserende werking.

Altijd de tijd voor u

Bij In Ontspannen Handen kunt u er op rekenen dat er altijd ruim de tijd voor u wordt genomen. We zullen de behandeling van tevoren rustig bespreken. Uw wensen staan hierbij centraal, maar door mijn ervaring kan ik u wel altijd van advies voorzien met betrekking tot de behandeling die gezien uw klachten of wensen, op de moment het best voor u zou zijn. Zowel mijn kennis en mijn gevoel spelen hierbij een belangrijke rol.

Bij een eerste behandeling ontvangt u 10% korting op de massage (m.u.v. aanbiedingen). Wanneer iemand zich op uw aanraden bij In Ontspannen Handen laat masseren of behandelen, ontvangt u ook weer 10% korting.

Een overzicht van de prijzen vindt u hier.